Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu

Agenda

okt. 2019

  02 okt. 2019

  Regio Overleg(t)

  Een dag van vergaderen: Pfo's en AB. De netwerkmogelijkheden zijn legio.

  De dagindeling kunt u hieronder downloaden. Ook de stukken van het Algemeen Bestuur zijn beschikbaar.

  Blik terug met deze vlogs.

  07 okt. 2019

  Meedenkgroep raden

  Raadsleden hebben zich via hun griffie aangemeld om mee te denken op het programma en de werkvormen van de radenbijeenkomst Versterking Regionale Samenwerking.

  08 okt. 2019

  European Week of Regions and Cities (EWRC2019)

  Op 8 en 9 oktober 2019 bezoekt een delegatie van de Regio Arnhem Nijmegen de EWRC in Brussel. Doel van het bezoek is het versterken van het Brusselse netwerk van Regio Arnhem Nijmegen, onder andere via gesprekken met Europarlementariërs, maar ook het verkennen van mogelijkheden voor Europese ondersteuning (waaronder subsidies) voor versterking van de economische infrastructuur in de regio.

  De European Week of Regions and Cities (EWRC, voormalig Open Days) is een jaarlijks terugkerend evenement. Dit is hét moment voor ontmoeting tussen Europese steden, regio’s en Europese instellingen. Dit jaar staat het extra in de aandacht in verband met de lopende discussies over het toekomstig EU budget en de rol van regio's en steden daarin. Deelnemers volgen een deels gezamenlijk en deels individueel programma.

  21 okt. 2019

  Radenbijeenkomst Versterkingsproces

  Laat uw stem horen!

  Heeft u ideeën over de regionale samenwerking? Over de onderwerpen waar de samenwerking wel of niet over moet gaan? Wilt u het perspectief van uw gemeente inbrengen? Wilt u collega-raadsleden uit de regio ontmoeten en met hen hierover discussiëren? Wilt u meer grip krijgen op de regionale samenwerking?

  Inloop met broodjes: 18.00 - 19.00 uur

  Bijeenkomst: 19.00 - 21.30 u

  Wij hebben soep en een broodje voor u klaar staan om 18.00 uur. Er is dan ook een informatiemarkt, waar u zich kunt laten bijpraten over de Regio Arnhem Nijmegen, over de onderwerpen waar nu al aan wordt gewerkt en over het vernieuwingsproces.

  Lees meer deze uitnodiging.

  Bekijk de persoonlijke boodschap van Lucien van Riswijk.

  22 okt. 2019

  Gedeputeerde Staten ontmoet Voorzittersoverleg

  Jaarlijks is er een ontmoeting van het Voorzittersoverleg met het College van Gedeputeerde Staten van Gelderland.