Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu

Economic Board

The Economic Board

In The Economic Board komen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden samen om zich in te zetten voor economische groei van de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen.

The Economic Board wordt gevormd door veertien leden uit het onderwijs, overheid en bedrijfsleven met een groot en uniek netwerk. Voorzitter van The Economic Board is Hubert Bruls, burgemeester van de gemeente Nijmegen. De board wordt ondersteund door een projectbureau, waar specialisten uit communicatie en marketing, het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid werken.

Samen met partners uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheidsinstellingen zet The Economic Board zich in als motor van de regio. Dat doet ze onder meer door bedrijvigheid en innovaties in de topsectoren Food, Health en Energy en de cross-overs daartussen te stimuleren en aan te jagen en door te communiceren over bijzonder potentieel.

Meer weten over het speelveld van The Economic Board. Kijk dan op theeconomicboard.com

De connectie Regio Arnhem Nijmegen en Economic Board

De verbinding tussen de Regio Arnhem Nijmegen en The Economic Board loopt via het Portefeuillehoudersoverleg Economie. De vertegenwoordiger van de overheidsgeleding, Toon van Asseldonk, sluit aan bij dit overleg om de verbinding tussen de regiogemeenten en The Economic Board te versterken. De overheidsgeleding van The Economic Board wordt hierdoor gevoed vanuit de brede regio.