Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu

Nieuws

RegioSafari Dag 2: Een cocktail van IPKW & ROC & Event Economic Board x Papendal

17-09-2018

De tweede dag van de vierdaagse RegioSafari bood de reizigers een aantrekkelijke tocht door Arnhem. Het gezelschap werd door de gemeente Arnhem ontvangen op Industriepark Kleefse Waard. In een ongedwongen sfeer gaf, na de opening door burgemeester Marcouch, directeur Kevin Rijke een presentatie over de ambitie van deze cleantech campus van de toekomst (website IPKW).

Opnieuw genomineerd voor titel 'Beste Circulaire Regio'!

06-09-2018

De titel 'Beste circulaire regio' wordt op 8 november 2018 toegekend aan één van de 23 genomineerde regio's. De Regio Arnhem Nijmegen is door de jury van de ABN AMRO Circular Economy Award genomineerd.

Grote belangstelling voor Europese week van regio's en steden

06-09-2018

De European Week of Regions and Cities (EWRC) is een jaarlijks terugkerend evenement in Brussel en hét moment voor ontmoeting tussen Europese steden, regio’s en Europese instellingen. Dit jaar hebben zich vanuit de regio Arnhem Nijmegen maar liefst 27 bestuurders aangemeld, een record!

Blog Geert Ritsema

06-09-2018

Blog nieuwe medewerker Bureau Brussel

Nieuwe energie dankzij EU-projecten

06-09-2018

Op 20 september a.s. vindt op het Arnhemse Industriepark Kleefse Waard (IPKW) de netwerkbijeenkomst 'New Energy from EU projects' plaats. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Provincie Gelderland, Bureau Brussel en de gemeente Arnhem. Het doel is dat we elkaar informeren over de ambities en de resultaten van zes EU-projecten die we in de Provincie Gelderland uitvoeren.

Workshop VITALNODES over infrastructuur en corridors: meld je aan !

06-09-2018

Op 20 september organiseren de provincie Gelderland, Arnhem-Nijmegen, Rijkswaterstaat en Polis een workshop rond TEN-T onwikkeling in het kader van het Europese onderzoeksproject VITALNODES. De workshop vindt plaats in het Industrie Park Kleefse Waard, tussen 14.00 en 16.00 uur.

Dit event in het kader van de Europese Week van Regio’s en Steden wordt aangegrepen om lokale en corridor-stakeholders te informeren over recente inzichten in de ontwikkeling van TEN-T, de koppeling tussen infrastructuren en beter, slimmer lokaal vervoer, en financieringsmogelijkheden en -uitdagingen op dit gebied. Inschrijven voor deze workshop kan via deze link. Werktalen in het event zijn Engels en Nederlands.