Menu

Nieuws

Succesvolle aftrap VR-Roadtour bij gemeente Zevenaar

11-01-2018

Maandagavond 8 januari is de VR-Roadtour van start gegaan bij de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Zevenaar. Vorig jaar werd in opdracht van The Economic Board deze virtualreality-film geproduceerd en het toont de innovatieve kracht van bedrijven en organisaties die gevestigd zijn in de regio. 

Blog Cécile de Boer

21-12-2017

Cécile blikt terug en kijkt vooruit. Gisteren publiceerde The Economic Board dit inspirerende blog. De opvallende slogan die Cécile hanteert: "Regio Arnhem Nijmegen & Europa - What's in it for us?". 

Lees gauw verder:  blog Cécile.

Wat landt er aan Europees geld in de Provincie en Regio?

15-12-2017

De Provincie Gelderland heeft een inventarisatie uitgevoerd van de besteding van Europese fondsen in Gelderland vanaf 2014 tot 1 september 2017. Zo wordt ook voor de Regio Arnhem Nijmegen inzichtelijk waar Europees geld naartoe gaat, en hoeveel er nou eigenlijk in de regio landt. 

VR Roadtrip Regio Arnhem Nijmegen

07-12-2017

The Economic Board heeft een indrukwekkende film in virtual reality laten maken, om op een aantrekkelijke en vernieuwende manier te laten zien wat de Regio Arnhem Nijmegen in huis heeft. In deze zes minuten durende film worden de economische en innovatie highlights van de stedelijke regio bezocht.

Regiodag 2017: op weg naar het verhaal van de regio

06-12-2017

In het proces op weg naar het visiedocument (werktitel: pamflet) is er tijdens de Regiodag 2017 een nieuwe stap gezet. De afgelopen maanden is hieraan gewerkt met een energieke groep mensen afkomstig uit alle regiogemeenten. Raymond Reesink, die hen helpt in dit proces, nam de aanwezigen op de Regiodag mee in het verhaal. Gesteund door vele beelden van de regio.

Een energieneutrale regio in 2050?

06-12-2017

Belangrijkste onderwerp van PFO duurzaamheid is de actualisatie van de regionale routekaart naar een energieneutrale regio in 2050. Op 14 december bepalen de wethouders duurzaamheid de richting voor de toekomstige regionale samenwerking: Het rapport wordt eind februari 2018 opgeleverd en is input voor de zogenaamde ruimte ateliers.