Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu
31 aug. 2018

EU-Seminar "The City as a Business Model" 4 oktober

Op 4 oktober wordt een één-daagse EU seminar georganiseerd op de Radboud Universiteit in Nijmegen met als thema: "The City as a Business Model”.

Kern is de presentatie van projecten uit verschillende steden in de EU die duurzaamheid, circulariteit en inclusiviteit nastreven. Steden die een presentatie komen geven zijn Nijmegen (EU Green Capital), Antwerpen, Maribor, Napels, Copenhagen, Rotterdam, London en Amsterdam.

Circulaire Business Modellen

Er zijn daarnaast een aantal key-notes een presentatie over generiek benaderingen zoals “De Stad als Business Model”, "De Stad als Data-mine”. Deelnemers ontvangen het nieuwe WhitePaper “The City as a Business Model” wat die dag ten doop gehouden zal worden. Het seminar is vooral bedoelt voor een brede range aan professionals die vanuit verschillende invalshoeken aan dit soort projecten en heeft als doel kennis en ervaring uitwisselen. Opzet is een kleinschalig seminar zodat deelnemers ook echt met elkaar in gesprek kunnen komen.

Voor details en kosten, zie newbusinessmodels.info.

De Regio Arnhem Nijmegen is genomineerd voor "Beste Circulaire Regio" en organiseert tijdens de European Week of Regions and Cities ook een Circulaire Economie workshop in Brussel: https://www.regioan.nl/nieuws/...