Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu
31 mrt. 2020

De impact van de coronacrisis op de regio

Inmiddels zijn we alweer iets verder en wordt het steeds duidelijker welke impact de coronacrisis heeft. Op de wereld, op Nederland, maar ook op de regio Arnhem – Nijmegen – Ede / Wageningen. Graag wijzen we op het initiatief van The Economic Board, een up-to-date regionale monitor.

The Economic Board heeft nu voor de eerste keer de Regionale Monitor De impact van de coronacrisis op de economie van de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen gepubliceerd.

In deze monitor geeft The Economic Board onder meer een overview van de gebeurtenissen van de afgelopen weken, kijkt naar recente ontwikkelingen in de regio Arnhem – Nijmegen – Ede/Wageningen die verband houden met de coronacrisis. "Ook laten we regionale experts, waaronder Joris Knoben (econoom Radboud Universiteit), Antoine Driessen (directievoorzitter Rabobank Rijk van Nijmegen) en Enny van de Velden (voorzitter en CCO CCV en lid van The Economic Board) aan het woord over de impact van de huidige situatie op de regionale economie en belichten we de ontwikkelingen in de branches Food, Health en Energy. Natuurlijk lichten we ook alle mooie initiatieven die (zijn) ontstaan uit", aldus het nieuwsbericht.

Inschrijven kan via deze pagina: theeconomicboard.com/corona/

Corona Update Rinus En Laura Reen

(Fotograaf Rinus Baak en designer Laura Reen)