Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu
04 nov. 2019

Gefeliciteerd! IPKW is de duurzaamste werklocatie

Tijdens het BT Event op donderdag 31 oktober werd bekend dat Industriepark Kleefse Waard (IPKW) de onbetwiste winnaar is van de Circular Economy Award. IPKW heeft bewezen de meest circulaire werklocatie van Nederland te zijn.

Vorig jaar won Regio Arnhem Nijmegen de prijs voor meest circulaire regio. IPKW deed in 2018 mee als finalist voor de meest circulaire werklocatie maar helaas zonder succes. Dit jaar is dan toch de verdiende erkenning gekomen. De Regio Arnhem Nijmegen feliciteert IPKW met deze prachtige prijs!

De Circular Economy Award is voor het tweede jaar georganiseerd. Doel is een pluim te geven aan werklocaties die het beste uitvoering geven aan circulaire ambities en nadrukkelijk ook de samenleving betrekken, met inbegrip van het bedrijfsleven. De Circular Economy Award 2019 werd uitgereikt op donderdag 31 oktober op het BT Event in Arnhem (locatie: IPKW!).

“IPKW heeft een duidelijke visie waar langjarig aan vast wordt gehouden. Er zijn mooie plannen gerealiseerd die op een duidelijke wijze worden gecommuniceerd. Ze zijn onderscheidend in: testen, innovatie, gewoon doen!” aldus het jurycommentaar. Bij de uitreiking werd IPKW geprezen om haar “langjarig lef en leiderschap”. Om de concrete resultaten en de samenwerking met ondernemers, overheid en onderwijs.

Lees meer.

Foto: IPKW-directeur Kevin Rijke (l) toont de award aan wethouder Jan van Dellen (r).

2 Winnaars