Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu
15 apr. 2020

Meld je aan als spreker of sponsor van de Polis Conferentie 2020

Op 2 en 3 december 2020 organiseert de regio Arnhem Nijmegen samen met de provincie Gelderland de internationale Polis Conferentie over duurzame mobiliteit. Deze jaarlijkse conferentie is een kans voor steden en regio’s om innovaties en slimme mobiliteitsoplossingen te presenteren die passen bij toekomstige stadsontwikkeling. De regio Arnhem Nijmegen groeit en de behoefte aan mobiliteit verandert. Dat vraagt om een andere manier van denken. Het ‘anders denken over mobiliteit’ loopt als een rode draad door het programma, om deelnemers te inspireren.

Aanmelden als spreker

Heb je een goed verhaal dat past bij duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen in steden? Deel je ervaringen en praktijkvoorbeelden dan met een internationaal publiek. Polis 2019 in Brussel werd door ruim 600 deelnemers bezocht en het aantal groeit jaarlijks. Pak het unieke podium dat Polis je biedt en meld je nu hier aan als spreker. Inschrijven kan tot en met 25 mei. Hier vind je alle informatie: polsnetwork.eu/

Sponsormogelijkheden

Wil je je bedrijf of organisatie tijdens de Polis Conferentie 2020 positioneren en zichtbaar maken? Dan zijn er interessante sponsormogelijkheden. Hier vind je alle informatie over de verschillende sponsorpakketten.

Op deze pagina (polisnetwork.eu/2020-annual-polis-conference/) vind je alle mogelijkheden overzichtelijk op een rijtje.