Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu
28 jan. 2019

Johan Leferink wordt regionale programmaregisseur Mobiliteit

Per 1 maart 2019 is Johan Leferink de regionale programmaregisseur Mobiliteit voor de 18 gemeenten in de regio Arnhem-Nijmegen. Johan is thans werkzaam als regiocoördinator mobiliteit Arnhem-Nijmegen bij de provincie Gelderland en daarmee een bekend gezicht in de regio én aan onze tafel bij het Portefeuillehoudersoverleg (PFO) Mobiliteit.

Johan gaat in zijn nieuwe functie in opdracht van het PFO Mobiliteit aan de slag met het bouwen van een regionale bereikbaarheidsaanpak en vertaalt deze samen met de regiogemeenten en de provincie in een meerjarige uitvoeringsagenda op het gebied van duurzame mobiliteit en bereikbaarheid. Daarnaast zal Johan zich stevig verbinden aan de regionale, provinciale en nationale netwerken om de positionering van de regio Arnhem-Nijmegen in het netwerk te versterken.

In eerste instantie gaat Johan gedurende een jaar aan de slag als programmaregisseur. Continuering van de opdracht is afhankelijk van de regionale bijdragen.

We wensen Johan heel veel succes en werkplezier in deze functie en hopen op een goede samenwerking die leidt tot succes voor de regio!

Johan Leferink