Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu
31 jan. 2018

VR-RoadTour een geweldig succes!

Van hightech-hotspots tot verrassende innovaties. Tijdens de VR-Roadtour gaat er verrassende wereld open van wat de regio te bieden heeft. Al 500 inwoners en bestuurders uit de regio Arnhem-Nijmegen namen een exclusieve virtuele kijk achter de schermen tijdens de zes minuten durende film. Onder meer gedeputeerde Bea Schouten, de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch en de Nijmeegse wethouder Harriët Tiemens zette in gezelschap van inwoners, staten- en raadsleden de virtualreality-bril op. De VR-Roadtour, een initiatief van Regio Arnhem Nijmegen, maakt de aankomende maanden nog tien stops in de gemeenten Lingewaard, Overbetuwe, Duiven, Doesburg Rheden, Heumen en Mook en Middelaar.

Ahmed Marcouch, burgemeester van Arnhem, liet direct na het kijken van de virtualreality-film weten: “Een geweldige beleving, in een paar minuten verrijk je je kijk op de regio. En je plaatst je er middenin!”

Eén van de inwoners reageert verrast: “Hier word je een trotse Gelderlander van.”

VVD-fractievoorzitter in Arnhem, Leendert Combée, sprak de woorden uit: “Geweldig gemaakt. Nu ben ik nog trotser op onze innovatieve en prachtige regio.”

Over de VR-Roadtour

De regio Arnhem Nijmegen rolt met deze VR-Roadtour de rode loper uit. Iedereen is uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de highlights van de stedelijke regio Arnhem Nijmegen, en FoodValley Wageningen. Bekijk het tourschema.

De VR-Roadtour is een initiatief van de Regio Arnhem Nijmegen en wordt mede mogelijk gemaakt door The Economic Board en Provincie Gelderland.

Er is een album met videomateriaal beschikbaar. Het fotoalbum staat op een aparte pagina.