Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu
07 dec. 2017

VR Roadtrip Regio Arnhem Nijmegen

The Economic Board heeft een indrukwekkende film in virtual reality laten maken, om op een aantrekkelijke en vernieuwende manier te laten zien wat de Regio Arnhem Nijmegen in huis heeft. In deze zes minuten durende film worden de economische en innovatie highlights van de stedelijke regio bezocht.

Een reis door het mooie Gelderse landschap, afgewisseld met verrassende innovaties in moderne hotspots, labs, behandelruimtes en andere plekken waar men normaal niet komt. Deze beleving wil The Economic Board delen met zoveel mogelijk gemeenteraadsleden en bestuurders.  Daarom wordt vanaf januari 2018 een roadtrip georganiseerd door de Provincie Gelderland en The Economic Board, met de medewerking van Regio Arnhem Nijmegen. Ook uw gemeente wordt bezocht! De exacte data volgen later deze maand. 

Het is ook de bedoeling om inwoners te bereiken. Daarbij gaat het er om dat zij na het zien van de VR-film onder de indruk zijn van de innovaties in de regio. Positief verbaasd en trots. Een duidelijke profilering naar buiten, op bescheiden niveau. Voor de roadtrip is een stand ontworpen (zie foto hieronder). Deze stand wordt in achttien gemeenten in de Regio Arnhem Nijmegen geplaatst, bij voorkeur in het gemeentehuis.
Inhoudelijke adviseurs zijn dan aanwezig om de context weer te geven. Grijpt u de gelegenheid aan om de VR-film te bekijken en nodig uw inwoners uit. Want na het zien van de film is de eerste opmerking vaak:    

Wat een prachtige beelden en wat gebeuren en bijzondere dingen in deze regio.”

Ron König, wethouder Arnhem en voorzitter portefeuillehoudersoverleg Economie, zegt over de VR-film: “Tijdens het kijken met een speciale bril zit je als het ware in de film. Dit is moeilijk uit te leggen, je moet het ervaren. Ik hoop daarom dat de mensen die de film straks hebben gezien, naar huis gaan met een gevoel van WOW, ik wist niet dat dat allemaal bij mij in de buurt is.”

20171207 Vrstand Meubel Achterwand