Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu
23 feb. 2021

Webcast 'Kracht van Oost' met Bas van 't Wout, minister van Economische Zaken

Op 4 maart 2021 organiseren provincies Gelderland en Overijssel de webcast ‘Kracht van Oost’, Nederland staat voor belangrijke maatschappelijke opgaven. Veel innovatieve oplossingen voor deze opgaven worden ontwikkeld in Oost-Nederland. Laten we gebruik maken van de Kracht van Oost om Nederland slim te benutten.

Tijdens de webcast bespreken interessante gasten het onderzoek ‘Kracht van Oost’ en de kansen die dit onderzoek biedt voor Nederland. In dit onderzoek heeft een multidisciplinair team wetenschappers gekeken naar de ruimtelijke samenhang van de regionale economie van Oost-Nederland als geheel. Hierbij is vooral gelet op de relaties tussen economie, ruimte en samenleving. Dit leverde interessante aanbevelingen op. Naast het onderzoek komen nieuwe, inspirerende én realistische projecten en initiatieven uit Oost-Nederland aan bod. Ook besteden we aandacht aan de vraag naar het belang van regionaal stemmen en inhoudelijke betrokkenheid van Kamerleden uit ons landsdeel.

Meepraten

Bas van ’t Wout, minister van Economische Zaken en Klimaat en Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland leveren een actieve bijdrage aan de uitzending. Uiteraard zijn ook de commissarissen van de Koning en gedeputeerden Economie van Gelderland en Overijssel van de partij, naast andere gasten vanuit de landelijke politiek, wetenschap, het bedrijfsleven, onderwijs en media. Ook u als kijker van de webcast krijgt de gelegenheid om te reageren.

Meld u nu aan!

Mis dit inspirerende evenement niet. Kijk live mee vanuit huis en denk ook mee! Meld u nu aan voor de webcast en ervaar de Kracht van Oost-Nederland!

www.gelderland.nl/Webcast-Kracht-van-Oost