Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu

Polis conferentie 2020 gaat door als vierdaags virtueel evenement

Hoofdbanner Polis Station Arnhem

Onder het motto 'We are going virtual' vindt Polis 2020 dit jaar in virtuele vorm plaats. Van 30 november tot en met 3 december organiseren Polis, regio Arnhem-Nijmegen en provincie Gelderland deze jaarlijkse Europese conferentie volledig online. Doordat het nu een vierdaags evenement is, krijgen alle afgevaardigden en sprekers de kans om deel te nemen én te discussiëren over innovatieve oplossingen in de mobiliteitssector. Ook al vinden er geen fysieke ontmoetingen plaats in Arnhem en Nijmegen, deze innovatieve mobiliteitsregio is wel de virtuele co-host van het congres.

Voor de zekerheid online

De onzekere situatie rondom het COVID-19 gaf de doorslag om de conferentie volledig virtueel te maken. De organisatoren hebben de verschillende conferentievormen zorgvuldig overwogen. Lange tijd is gestreefd naar een hybride vorm (deels op 1,5 meter en deels online). Maar gezien de aanhoudende onzekerheid rondom het corona-virus is gekozen om Polis 2020 online te houden. Ook in deze vorm zal de Polis-conferentie weer stedelijke mobiliteitsprofessionals uit de publieke en private sector samenbrengen om innovatie in stedelijke mobiliteit te bespreken. De afgelopen maanden hebben aangetoond, dat duurzame mobiliteit in steden belangrijker is dan ooit. Het conceptprogramma wordt binnenkort gepubliceerd.

Bekijk de Polis website.

New Urban Connections

Een 100% duurzame conferentie over duurzame mobiliteit in steden en regio's past bij 'anders denken' over mobiliteit en bij toekomstige stadsontwikkeling. Tijdens Polis 2020 geven de regio Arnhem-Nijmegen en provincie Gelderland invulling aan hun ambitie: uitgroeien tot een Groene Metropoolregio. Op Polis 2020 tonen zij zich met de groene OV-concessie, nieuwe mobiliteitsdiensten als (e)HUBS, grensoverschrijdende mobiliteit (Euregio), snelfietsroutes, de gezamenlijke aanpak om mobiliteitsgedrag te veranderen en duurzame (stads)logistiek. Onder de noemer 'New Urban Connections' profileert de Gelderse regio Arnhem-Nijmegen zich als een regio die verbindingen legt tussen stad en platteland maar ook over de grenzen van Gelderland heen kijkt, naar andere delen van het land en naar Duitsland.

Virtuele sponsoring

De mogelijkheden om Polis 2020 te sponsoren zijn aangepast aan de digitale conferentievorm. Bedrijven kunnen zich online presenteren en in contact komen met steden, regio’s, de EU en professionals over mobiliteitsinnovaties. Ook is het mogelijk een virtuele beursstand te huren om innovatieve projecten en inspirerende ideeën te presenteren aan congresbezoekers uit heel Europa.

Bekijk hier de sponsormogelijkheden.