Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu

RegioSafari

Het is belangrijk om de eigen regio goed te (leren) kennen. Wat zijn de hotspots? Wat staat in de etalage? Waar mogen we trots op zijn? De nieuwe bestuursperiode start daarom met een RegioSafari op 4 dagen in september. Het wordt een avontuurlijke ontdekkingsreis langs het moois wat de regio te bieden heeft. Er zullen meerdere vragen beantwoord worden. Hoe kunnen deelnemers de thema's van de regionale samenwerking op verschillende manieren aan zich voorbij zien trekken? Kunt u de personen ontmoeten die regionalisten pur sang zijn? Deelnemers aan de RegioSafari krijgen antwoord op deze 'big 5' vragen, en meer.

Deze reis is bedoeld voor de avontuurlijke bestuurders van de 18 betrokken gemeenten en de provincie, kennisinstellingen en bedrijven, en gemeenteraadsleden. Deelname is mogelijk na aanmelding.

De RegioSafari-dagen vinden plaats op 5, 13, 20 en 26 september. Elke safaridag kent een uniek programma en wordt daarom op verschillende locaties gehouden. Wilt u goed geïnformeerd blijven, houdt dan deze pagina goed in de gaten voor de details.

Dagprogramma's

5 september - lees meer. De inschrijving is gesloten.

13 september - lees meer. De inschrijving is gesloten.

20 september - lees meer. De inschrijving is gesloten.

26 september - lees meer. De inschrijving is gesloten.

Verslag van de RegioSafari

Het verslag biedt u een overzicht van het programma op deze vier dagen. In het verslag is ook een bijdrage van een van de deelnemers opgenomen, een persoonlijk beleving die erg boeiend is.

Lees het verslag.

Safari Logo