Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Sluit notificatie
Menu

Ervaringen van anderen

Velen gingen je al voor en beleefden de film van dichtbij. Benieuwd wat ze ervan vonden?

Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen en voorzitter van The Economic Board:

 “Onze regio vanuit alle hoeken belicht. Zelfs te beleven vanuit New York! We zijn er trots op om onze regio op deze innovatieve manier wereldkundig te maken.” 

Marianne Borgen, burgemeester van Oslo:

“It is amazing, you feel that you are really in the room, and you get a lot of information. I think it is also an ideal way to show what you want to achieve in the future.”

Stefan Vogelzang, Viemr:

“Regiomarketing biedt met virtual reality nieuwe mogelijkheden waardoor visueel veel diepere indrukken worden gecreëerd in het brein van de ontvanger. En deze vr-film is de first-of-its-kind!” 

Ron König, wethouder Arnhem:

Tijdens het kijken met een speciale bril zit je als het ware in de film. Dit is moeilijk uit te leggen, je moet het ervaren. Ik hoop daarom dat de mensen die de film straks hebben gezien, naar huis gaan met een gevoel van WOW, ik wist niet dat dat allemaal bij mij in de buurt is.

Jeroen Wouters, director International bij Food Valley NL:

“Het was hartstikke leuk! Wanneer je zelf niet fysiek een kijkje kunt nemen in de regio FoodValley of Health Valley, word je met deze film letterlijk naar de regio meegenomen.  Door de vr-experience heb je bovendien de kans om faciliteiten te zien die normaal niet toegankelijk zijn, zoals de trainingshal van sportcentrum Papendal. Het is echt een persoonlijke beleving en aanleiding voor een vervolggesprek. Het biedt tevens een mooie bijdrage in het kader van de internationale concurrentiepositie van Nederland, omdat het een makkelijk instrument is om in te zetten op beurzen en om topinnovaties uit de regio te laten zien.”

Esther de Kuijper, Sales & Communicatie bij Convention Bureau Gelderland:

“De reacties op de VR-experience tijdens de partnerbijeenkomst van Convention Bureau Gelderland waren erg enthousiast. De film verbeeldt prachtig wat de USP’s van de regio zijn waar het gaat om innovatie. Beeld is hierin zo veel sterker dan woorden. Zo beleef je echt waarom Gelderland de destinatie is voor kennisuitwisseling rondom Food, Health en EMT.”

Fotoalbum

Bekijk de verwondering en de verbaasde reacties in het album. De video van de VR RoadTour in Didam is opgenomen in het album. De foto's in dit album zijn per stuk te downloaden.

Terugblik

Bekijk de compilatievideo.